Tekuté jídlo MANA! Opravdu nahradí tuhou stravu?

Tipy k nákupuJídlo  |  Hubnutí 10. 11. 2021

Podle tekutého pokrmu MANA je tady evoluce jídla. Může být ale MANA úplnou náhradou celodenní stravy? A jaké má složení? Vše, co potřebujete vědět, se dozvíte v článku.

Nutriční nápoj MANA vznikl v České republice v roce 2014. Vytvořit MANU se rozhodl Jakub Krejčík, když mu oba prarodiče zemřeli na rakovinu. Název tohoto drinku je odvozen z pokrmu jménem mana, kterým Bůh živil na čtyřicetileté cestě pouští izraelský lid.

Co je to MANA?

MANA je potravina ve formě nápoje, která může sloužit jako úplná náhrada celodenní stravy, nebo jen zastoupit jídlo ve vašem jídelníčku. MANA jídlo je rychlé, vyvážené a má neutrální chuť. MANA drink můžete rovnou vypít a nemusíte dále upravovat.

Je vhodná jako snídaně, svačina, ale i jako plnohodnotné denní jídlo, protože vám dodá potřebné živiny a zažene pocit hladu. Jedna láhev se vyrovná průměrné výživové hodnotě jednoho jídla. Vhodná je při hubnutí, sportování, na cesty, ale vychutnat si ji můžete i doma, nebo v práci.

Jaké má MANA složení?

Trvanlivé jídlo v podobě MANA drinku je vyrobeno High-Tech postupy a ověřeno na více než 44 klinických studiích vstupních surovin. Navíc každá použitá surovina je testována laboratorní analýzou. A co všechno MANA obsahuje? Podívejte se na video.

Z čeho se vyrábí a jaké má MANA složení? Zdroj: MANA

MANA prášek - za šedesát sekund jíte

Plnohodnotné jídlo v prášku. MANA. Je obdobou práškové stravy Soylent, která se hojně prodává v Americe. Sáček MANA prášku dá vašemu tělu všechny vitamíny a minerály, které potřebuje. Velmi oblíbený je čas, za který MANU připravíte. Už za pouhou minutu je pokrm připravený a vy si můžete jídlo vychutnat.

Jak připravit MANU?

Příprava jídla z prášku MANA je velice snadná. K prášku přimícháte vodu a olej, který je součást balení. Přidat můžete i ovoce, které vám MANU příjemně ochutí.

Kde koupíte nápoj MANA?

MANA se dá koupit přímo na internetových stránkách mojemana.cz, nebo na Alze. A jaká je MANA cena? Za 790 Kč se dá koupit dvanáct MANA drinků. A za balení MANA prášku, které obsahuje 35 jídel zaplatíte 1 400 Kč.

MANA drink - rychlé, bez přemýšlení a dlouho vydrží

Nechcete přemýšlet o jídle, trávit dlouhé fronty v supermarketu, nebo nestíháte? MANA drink se snaží změnit způsob výroby, skladování, konzumace a samotného přemýšlení o jídle. Proto narozdíl od MANA prášku přichází již hotový MANA drink, se kterým budete mít nutričně vyváženou porci kdykoliv po ruce.

Jeden drink má objem 330 ml, který pokryje 20 % vašich denních potřeb. Protřepejte, otevřete a vychutnejte si svou porci. MANA drink je v tetrapacku a vydrží až 12 měsíců. MANU skladujte na suchém místě do 25 °C.

TIP: Nedáte dopustit na tuhou stravu, ale chcete jíst zdravě? Na DámeJídlo najdete i spoustu zdravých jídel - jen si vybrat!

Jaké jsou recenze na stravu MANA?

Nahradí normální a pestré jídlo a pro vegetariány, vegany i frutariány je MANA skvělou formou stravy. Navíc podporuje zdravé hubnutí. Pokud ale rádi jíte, vaříte, degustujete a poznáváte nové chutě, MANA vám to nikdy nenahradí. Pro takové typy se hodí MANA jako vhodný doplněk, třeba na svačinu, nebo místo snídaně.

Drink MANA vyvolává i určité otázky. To je například otázka sociálního aspektu. Jídlo totiž není jen biologická potřeba, ale i kulturní a společenská příležitost se setkávat s dalšími lidmi. Jak se vám líbí MANA drink? Chtěli byste nahradit tuhou stravu za tekutou? Podělte se o svou zkušenost v komentářích.

Získejte zdarma e-book Zázrak jménem spánek!Ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří kvalitní spánek. Zaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí se vám odkaz ke stažení e-booku.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Pilulka.cz, Prozdravi.cz, GymBeam, Country Life, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se