Pořiďte trendové boty pro celou rodinu za méně peněz: Tipy pro výhodné nakupování

Tipy k nákupuMóda 14. 5. 2024

Při nákupu bot pro celou rodinu můžete snadno ušetřit, a to díky několika jednoduchým tipům. Podstatné je, v jakém obchodě nakupujete, jestli využíváte různých slevových akcí, kuponů na slevu či výhodné dopravy zdarma při objednávání na e-shopech. Existuje několik způsobů, které vám pomohou snížit výdaje za obuv.

1. Nakupujte ve výprodejích

2. Hledejte slevové kupony na internetu

3. Nakupujte v sezónních slevách

4. Nenechte si utéct Black Friday a přihlaste se k odběru newsletteru

5. Nebojte se nakupovat v second handech

6. Vybírejte kvalitní obuv a před nákupem porovnejte ceny

Nakupujte ve výprodejích

Ať už potřebujete tenisky, nebo lodičky, vyplatí se sledovat výprodejové akce, které často nabízí nižší ceny. V těchto akcích lze jednoduše objevit krásnou dámskou, pánskou i dětskou obuv za nižší ceny. Výprodeje jsou skvělou příležitostí k šetření. Jestliže jste se rozhodli nakupovat online, zavítejte například na webovou stránku Eobuv.cz, kde můžete narazit na výprodej nejen bot, ale i stylových doplňků.

Hledejte slevové kupony na internetu

Slevové vouchery mohou zlevnit váš nákup klidně i o několik stovek. Při výběru nových kousků do botníku si projděte různé online obchody a hledejte výhodné akce. Případně se podívejte na Tipli, kde jsou pro vás připraveny ty nejaktuálnější kupony a mimořádné nabídky.

Pokud na nákup nechvátáte, vyplatí se počkat na slevy. Obzvlášť dražší boty koupíte výrazně levněji, jestliže budete pravidelně kontrolovat e-shopy a sledovat aktuální nabídky. Až budete hledat nový pár bot na nadcházející letní sezónu, počkejte si na Eobuv slevy a ušetřete peníze. Kromě kódů můžete využít i cashback. Je to služba, která vám vrátí určitou část peněz z nákupu zpět.

Nakupujte v sezónních slevách

Další možností, jak ušetřit, jsou sezónní slevy. Obchody se často zbavují po sezóně starých zásob, takže si třeba po zimě můžete koupit zimní kozačky za opravdu nízkou cenu. Sice je využijete až další zimu, ale to přeci nevadí. V případě, že narazíte na dopravu zdarma, tak se vám nákup online rozhodně vyplatí. Pokud kupujete dětskou obuv, pořiďte o číslo větší, dítě do bot do příští zimy doroste.

Obrázek

Nenechte si utéct Black Friday a přihlaste se k odběru newsletteru

Většina online obchodů má také newsletter, do kterého se stačí jen zaregistrovat a ihned vám na e-mail přijde sleva. Takto můžete využít třeba Eobuv slevový kód na 250 Kč na první nákup. Také nezapomeňte sledovat sociální sítě, ať v listopadu nepropásnete nákupní šílenství jménem Black Friday. V některých online obchodech můžete v tomto období nakoupit klidně i o 70 % levněji.

Nebojte se nakupovat v second handech

Nákup bot v second handech je nejen ekonomicky výhodný, ale také ekologicky šetrný. Díky širokému výběru z druhé ruky můžete nalézt kvalitní obuv za zlomek původní ceny. Navíc, některé second handy nabízejí i značkové boty v dobrém stavu, takže získáte trendy kousky za nízkou cenu. Nakupování v second handu přináší nejen úsporu peněz, ale i možnost podpořit udržitelnější způsob nakupování

Kromě second handu můžete využít třeba i různé skupiny na sociálních sítích, kde lidé nabízí oblečení i obuv za nízké ceny, případně výměnou za nějaké jiné zboží.

Vybírejte kvalitní obuv a před nákupem porovnejte ceny

Zásadní je vybírat kvalitní obuv, protože ta vám vydrží klidně i několik let. Díky tomu ušetříte, protože nebudete muset kupovat každý rok nový pár bot. Kromě toho, obuv lze doplnit pečujícími přípravky, jako například impregnací, krémy, dezinfekcí do bot a různými čisticími prostředky. Ty produkty prodlužují životnost a udržují boty v dobrém stavu, což vám ve výsledku také ušetří nemalé peníze.

Jestliže plánujete nakupovat online, vždy porovnejte ceny v různých e-shopech. Možná budete překvapeni, ale ceny u stejného typu bot se mohou lišit klidně i o několik stovek. To samé platí i pro kamenné prodejny.

V tomto článku jsme prozkoumali různé strategie, jak efektivně ušetřit při nákupu obuvi. Od využívání slevových kuponů až po nákupy v second handech. Inspirujte se a uvidíte, že vy i vaše peněženka budete spokojení.

Jaký je váš nejoblíbenější způsob šetření?

Související obchody

Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlašte se